Impact Tattoo Helsinki

Tattoo Båten risteily 19.-20.5.2011

Tänä vuonna on tarkoitus taas mennä Tattoo Båtenille. Silja Galaxyllä pidettävät kelluvat tautuointimessut lähtee Tukholmasta torstaina 19.5. Aikomukseni ei ole mennä sinne töihin vaan katsomaan kuinka Tomi suoriutuu tuomarin tehtävistään. Suomesta mukana ovat ainakin Needle Point Tattoo ja Individual Ink. Myös Legacyssä taannoin vieraillut Stooks todennäköisesti löytyy laivalta. Edellisen kerran kävin Tattoo Båten risteilyllä 2008. Silloin yleisö laivalla näytti olevan aika pahoinvoivaa, ja se ei johtunut merenkäynnistä. Osaavat näköjään ruotsalaisteinitkin rellestää.

Lisäinfo: www.tattoobaten.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s