Impact Tattoo Helsinki

Impact Tattoo

Ensi viikolla avaamme yhdessä Tomi Kuusiston kanssa oman tatuointiliikkeen. Ensi viikon aikana aloitan myös varailemaan uusia aikoja. Studion nimeksi tulee Impact Tattoo ja se sijaitsee osoitteessa Kapteeninkatu 8 D. Impact Tattoossa tehdään tatuointeja vain ajanvarauksella ja vierailusta studiolle kannattaa sopia etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.

Studion sisustus hakee lähiviikkoina vielä muotoaan, mutta kaikki toimintaan tarvittava on jo paikallaan. Päivittelen loput yhteystiedot tänne, heti kun saamme nettisivut ja puhelinliittymän auki. Siihen mennessä yhteyden saa parhaiten sähköpostilla: jussi [ä] impacttattoo.fi.

Next week we’re opening our own tattoo studio together with Tomi Kuusisto. Impact Tattoo is a private, by appointment only tattoo studio at Kapteeninkatu 8 D. I’ll update rest of the contact information in here, after we have our website an phone activated. By that time, please contact me by e-mail: jussi [ä] impacttattoo.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s