Impact Tattoo Helsinki

“OFF THE WALL”

Vans on vuonna 1966 perustettu kenkämerkki, joka alkuajoista asti on ollut skeittareiden, surffareiden ja punkkarien suosiossa. Kenkämerkistä Vans on laajentunut myös vaatteisiin ja asusteisiin. Huhtikuussa Impact ja Vans kävivät kimppaan ja meidän jaloissa näkyy jatkossa tuttuja kumipohjia.

havaiji-sairaalasta

Vans on mulle tuttu merkki entuudestaan. Yllä kuva viime maaliskuun lomareissulta, kun pääsin ulos sairaalasta Mauilla. Kuten amerikkalaisissa tv-sarjoissa, sairaalasta työnnettiin ulos rullatuolissa vaikka jalat kantoikin. Sairaalareissu oli seurausta rantaleikeissä tapahtuneesta olkapään sijoiltaan menosta. Näkee varmaan silmistä, että sain rännit täyteen kipulääkkeitä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s