Impact Tattoo Helsinki

Kanadanhanhi

Linnuista saa tehtyä hienoja tatuointeja. Referenssejä tutkiessani sain huomata mikä ero on kanadanhanhilla ja valkoposkihanhilla. Duunimatkaa fillaroidessani, Olenkin joutunut siis väistelemään valkoposkihanhia enkä niiden kanadanserkkuja.

kanadanhanhi_MG_9054

bangkok2010_holdfast_IMG_2893

Oltiin Tomin kanssa Bangkokin kansainvälisillä tatuointimessuilla tammikuussa 2010. Ne olivat hiljaisimmat messut, missä olen ikinä ollut. Tein kolmen päivän aikana yhden ainoan tatuoinnin kanadalaiselle Brenille. Nyt kolme vuotta myöhemmin, viime keväänä, Bren oli tulossa lomamatkalle Suomeen ja kysyi ehtisinkö tehdä hänelle tatuoinnin. Yllä lopputulos, eli äkäinen kanadanhanhi, leppoisalle kanadalaiselle. Vieressä edellinen tatuointi kolmen vuoden takaa Bangkokista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s